Coraz większym zainteresowaniem i popularnością cieszą się słodkie stoły, czyli miejsce, gdzie śliczne i pyszne minideserki zachęcają gości do poczęstunku.
Oferta cenowa
35 zł / 1 osoba
3,5 porcji na osobę
8 rodzajów deserków |
34 zł / 1 osoba
4 porcje na osobę
10 rodzajów deserków |
45 zł / 1 osoba
4,5 porcji na osobę
12 rodzajów deserków |
50 zł / 1 osoba
5 porcji na osobę
12 rodzajów deserków |
Wybór deserów
- monoporcja mus mango z nadzieniem malinowym na chrupce malinowej, pokryta polewą lustrzaną
|
- monoporcja mus orzechowy z nadzieniem porzeczkowym na migdałowo – kakaowym biszkopcie, pokryta polewą lustrzaną
|
- monoporcja sernik z kruchym ciasteczkiem migdałowym i kremem karmelowym
|
- monoporcja mus czekoladowy z nadzieniem wiśniowym na spodzie brownie, pokryta polewą lustrzaną
|
- ice pops (musowe lody na patyku): krem oreo i nadzienie porzeczkowe / krem pistacjowy i nadzienie malinowe
|
- beza Pavlova z kremem mascarpone i owocami
|
- tartaletka: lemon curd i palona beza włoska / banoffee pie / konfitura malinowa i krem pistacjowy / słony karmel, krem czekoladowy
|
|
- monoporcja mus kokosowy z nadzieniem mango na kruchym ciastku, pokryta zamszem
|
- monoporcja mus waniliowy z nadzieniem z karmelizowanych jabłek na migdałowej kruszonce, pokryta polewą lustrzaną
|
- paris brest z masłem orzechowym
|
|
- panna cotta z musem mango
|
|
- profiterole z kruszonką: kokos – malina / karmelizowane banany
|
- cake pops (ciasto na patyku): masło orzechowe / malina / czekolada
|
- makaroniki: malina, marakuja, pistacja
|
- mini serniczki w papilotkach na ciasteczkowym spodzie: oreo / truskawka
|
|
- kostka brownie z kremem śmietankowym, rozmarynem i borówką
|
W cenę słodkiego stołu wlicza się:
- desery w wybranej ilości
- dekoracja deserów wg motywu przewodniego i kolorystyki przyjęcia
- wynajęcie dekoracji oraz zastawy stołowej
- aranżacja słodkiego stołu
Dekoracja kwiatowa płatna jest dodatkowo wg indywidualnego zamówienia.